over ons

wie is Almost Ready Frozen

Almost Ready Frozen, de diepvriestak van Top Bakkers, importeert uit een groot aantal landen in Europa een uitgebreid assortiment bake-off en kant-en-klare diepvriesproducten. Daarvoor worden alleen de meest gerenommeerde bedrijven uit het gebied of land geselecteerd. Daarnaast worden er in de eigen bakkerijen specialiteiten, streekproducten en maatwerk producten gebakken. Alle bakkerijen hebben een grote passie voor kwaliteit.

De hoogwaardige producten van Almost Ready Frozen zijn geschikt voor horeca, catering, recreatiesector, retail, new retail, instellingen en gemakswinkels. Het aanbod is zo veelzijdig, dat u van de vroege ochtend tot de late avond altijd een passend product kunt vinden. Er is volop keuze uit rauwe, voorgebakken en kant-en-klare producten, zodat u zelf bepaalt welk product het beste bij u past. Rijzen, bakken, afbakken of alleen ontdooien: u maakt uw eigen selectie, passend bij uw bedrijf.

Met de producten van Almost Ready Frozen kiest u voor gemak, zonder de kwaliteit teniet te doen. Er worden alleen producten met de beste grondstoffen geselecteerd. De passie voor kwaliteit, een uitstekende smaak, gemak en gebruikszekersheid zijn in ieder product terug te vinden.

Dankzij een uitgekiend diepvries distributiesysteem kunnen wij u, afhankelijk van de locatie, twee tot vijf maal per week leveren. Dat kan -op werkdagen- zelfs op de korte termijn: vandaag vóór 12 uur besteld, morgen in huis. Waar u bij veel bedrijven alleen kunt bestellen als u een flink volume afneemt, doet Almost Ready Frozen dat anders. Wij kunnen ook kleinere volumes leveren, met een bijdrage in de transportkosten. U hoeft dus nooit meer tegen een grote voorraad in uw diepvries aan te kijken!

kom in contact met ons