Catalogus 2022

Met gepaste trots presenteren wij de nieuwe catalogus van Almost Ready Frozen en Top Bakkers! Een waanzinnig mooi boekwerk, waar de passie voor het ambacht en de liefde voor het product van af spatten. Natuurlijk kan de catalogus worden geraadpleegd om onze producten in op te zoeken, maar ook zijn er diverse verhalen van enkele Top Bakkers in terug te vinden.

Gekenmerkt door een veelzijdig assortiment

Zo biedt de nieuwe catalogus u het complete verhaal, gekenmerkt door een veelzijdig dagvers en bake-off assortiment. Voor iedere vraag en elk moment, overal!

Bent u benieuwd naar onze nieuwe catalogus? Benader dan uw contactpersoon binnen Almost Ready Frozen of Top Bakkers en zie, lees én proef de kracht van samenwerking.

Kunt u niet wachten om het exemplaar in te kijken? Klik dan snel op de onderstaande knop en open de online editie!

Graag zouden wij binnenkort een exemplaar bij u af komen geven. Heeft u interesse in onze catalogus? Benader dan uw contactpersoon binnen Almost Ready Frozen en dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in!

Andere berichten